Igor Koščak, MBA

Za PROSPERITAS prodajne treninge opravalja Igor Koščak, ki je v svoji karieri deloval simultano na področju oblikovanja, selekcije, izobraževanja in vodenja, različnih prodajnih ekip velikosti med 5 in 60 oseb.

Svoje izkušnje sem pridobival v različnih gospodarskih subjektih, tako v globalnih multinacionalnih storitvenih podjetjih, kot tudi v lokalnih velikih in srednje velikih podjetjih, storitvene kot tudi proizvodne dejavnosti. Preko različnih vlog (svetovalec, vodja projektov, skrbnik ključnih kupcev, regijski direktor, direktor prodaje in marketinga in ustanovitelj ter lastnik podjetja) sem imel priložnost in vpogled v različne strukture, ki so zahtevale različne pristope tako pri vodenju, kot tudi pri sami prodaji. Preko petnajst let delovnih izkušenj tako pozitivnih, kot tudi grenkih z velikim zadovoljstvom prenašam na udeležence programov in s tem dosežemo visoko stopnjo interaktivnosti.

Izobraževalni programi so izjemno praktično naravnani in vsebujejo primere iz vsakdanje prakse prilagojene v naravo dela udeležencev. Ravno to je tisto, kar udeležencem prinaša dodano vrednost, ki je aplikativna v delovni dan posameznika takoj. Znotraj izobraževalnih programov se žal ne moremo izogniti teoretičnem delu in zato je pomembno le te-ga predstaviti preko primerov, ki jih srečujejo udeleženci pri svojem delu in tako personalizirati izobraževalni program.

Celotno praktično znanje temelji na čvrsti akademski osnovi:

  • Diplomirani Kadrovski manager – Fakulteta za organizacijske vede
  • Specialist Managementa – Fakulteta za management Koper
  • Magister poslovne administracije EMBA – Cotrugli Business School, Zagreb

Kontaktiraj me

Vse pravice pridržane! 2023 Prosperitas